Om du är någon som brinner för inredning är du säkert också den som gärna lägger ner lite extra tid på ditt hem. Att hitta din personliga stil och inreda efter dina preferenser och intressen gör stor nytta för själen. Ett hem som reflekterar den du är och det du bryr dig om får också dig att må bra.

Stilrent men intressant

Naturnära ljusa toner och avskalad design har länge varit ett skandinaviskt signum. Det finns dock många sätt att inreda stilrent och ändå göra det till något personligt. Välj möbler med intressant design som har det där lilla extra utan att för den skull sticka ut för mycket. Kombinera sedan med snygga mattor, tavlor och vaser för att skapa det intrycket du vill ge. Till sist kan du piffa upp med färgklickar i form av kuddar och plädar för att liva upp rummet.

Gör det till ditt

Trender finns i mängder, men i slutändan är det du som ska bestämma hur ditt hem ska se ut. Omge dig av saker som gör dig glad och som inspirerar dig. Att dessutom byta ut delar av inredningen då och då kan vara nyttigt för dina sinnen.