Inredning är något som intresserar många av oss och det är ett kul material att hålla på med. Det finns mycket som vi kan pyssla med då det kommer till textilier. Se till att köpa hem lite olika tyger som du kan arbeta med för att skapa en förändring i hemmet när lusten faller på.

Sy egna kuddöverdrag

Vill man skapa en snabb förändring i sitt vardagsrum så går det att sy egna kuddöverdrag av något av det man har hemma av textilier. Det kanske finns kvar något från tidigare projekt som blivit över som man kan använda sig av. Eller varför inte ett par avlagda jeans som kan bli trendiga överdrag till någon kudde. Det finns många alternativ till överdrag som kan göras. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Sy egna gardiner

För att få det exakt som du vill ha det i ditt hem så är det enklast att sy egna gardiner. På nätet så kan du hitta gör det själv video hur du syr upp snygga gardiner. Gå till exempelvis YouTube och sök på “Sy egna Gardiner” så får du upp massor med klipp på hur du ska gå tillväga för att sy olika gardiner. Vilket tyg som du använder bestämmer du själv och har du köpt på dig lite olika tyger så har du säkert något som kan passa i ditt vardag- eller sovrum om det är dit du vill ha något nytt.