Att tapetsera om i ett rum kan göra att du upplever rummet på ett helt annat sätt. Därför är det ett bra alternativ om du känner att du behöver en förändring hemma. Här nedanför hittar du våra bästa tips på hur du blir ett proffs på att tapetsera.

Undvik de här misstagen och tapetsera som ett proffs

Ett av de största misstagen många gör när det kommer till tapetsering är att slarva med förarbetet. Du måste ta bort alla spikar och skruvar som sitter på väggen för att sedan spackla igen hålen för att få ett bra resultat. Ett annat misstag som är vanligt är att fega i valet av tapeter. Våga satsa på en tapet som gör en förändring i rummet och får det mer levande. Walldorado har många bra alternativ om du ska tapetsera om.

Köp dina tapeter online

Även om du ska våga när det kommer till val av tapeter så vill du ändå att det ska kännas rätt. Därför är det ett bra alternativ att handla online. Här kan du nämligen i lugn och ro föreställa dig hur tapeten skulle se ut i det tänkta rummet. Du behöver inte känna någon stress från andra handlare som också befinner sig i butiken.