Att odla kan vara ett mysig och avkopplade intresse för många. Genom att gå och fixa i trädgården och se de små fröna gro till stora växter får vi ro i sinnet.

När vi pratar om odling tänker de flesta på odling utomhus i trädgården, men det går faktiskt även att odla inomhus. Börja med att hitta inspiration till vad du kan odla och fundera även var i hemmet du kan odla, genom att läsa magasin, bloggar eller kika i butiker.

Tips på vad du kan odla

Du kan odla allt ifrån tomater, gurkor, sallad och blommor hemma. Just tomater är något som brukar vara en favorit hos många som odlar själva hemma. Tomater brukar även vara tacksamma och relativt enkla att odla. Rådfråga också gärna någon som kan det här med odling. Så du sätter rätt odling i bästa läget för just dina växter.

Sköt om dina händer efter trädgårdsarbetet

En person med trädgårdsintresse måste också komma ihåg att ta hand om huden. Händerna blir snabbt torra och nariga efter trädgårdsarbetet. Handla i butik på nätet om du vill ha skonsamma handtvålar som är bra för huden. Komplettera sedan med en bra handkräm och hudolja.