Står du inför en renovering och behöver se över avloppet? Många tänker först och främst på stambyte, men det är både kostsamt och tidsödande. Finns det då någonting smidigare? Japp, det finns även någonting som heter relining.

Relining är snabbt, smart och även kostnadseffektivt. Du renoverar helt enkelt gamla rör och avloppssystem utan att du behöver flytta ut. Det gäller även om du är fastighetsägare, alla hyresgäster kan bo kvar i sina lägenheter. Kolla här för att hitta ett bra företag som sysslar med relining.

Så går en relining till

Vid en relining renoverar du stammarna i fastigheten utan att de behöver bli utbytta. Det ger ett lägre pris och ett snabbare förlopp, vilket är bra för de boende i fastigheten. Relining kan både du som privatperson och företagare använda sig av för att inte riskera att avloppssystemet går sönder. Det är en beprövad metod som är trygg att använda sig av.

I vissa fall kan relining göras som en punktlagning men vanligtvis är det en helrenovering som utförs. Under en relining blir rören först rensade och inspekterade. Efter det får de en ny insida av plast. När det är utfört har rören samma hållfasthet som helt nya rör.