Vi i vårt avlånga land kan ha långa och kalla vintrar. Nu är den underbara sommaren här och vi hälsar dig varmt välkommen. Nu kan vi planera för ledighet och andra härliga upplevelser både hemma i vår trädgård men också på andra smultronställen.

Om ni bor i hus och har en magisk trädgård så förstår vi om det är där ni hänger på er lediga tid. Det kanske spelas kubb på dagtid och grillas på härliga sommarkvällar. Se till att ta tillvara på dessa kvällar. Det finns ju mycket som vi kan hitta på i vår egna trädgård. Det kanske har byggts ett lusthus som kan förlänga vistelsen om kvällarna. Duka upp och bjud på något gott till familj och vänner.

I en trädgård så finns det alltid något att pyssla med. Om det inte är trädgårdsarbete så kan det bara avara att njuta av det arbete som man lagt ner i sin trädgård och det man bygg och ordnat med. Det kan vara en uteplats där man kan sitta och njuta av solen eller en god måltid. Se till att det inte är allt för mycket att arbeta med under sommarmånaderna. Då är det tid för rekreation och att njuta av sin trädgård.